El programa ‘400’ acosta l’opció de les llars compartides per als nostres majors

Presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Llars Compartides, una associació que ajuda la gent gran a lluitar contra la soledat i els problemes per a accedir a un habitatge gestionant pisos compartits pels seus usuaris

Fotos 400 Llars compartides 1
L'opció de compartit una llar al programa 400 / Departament de Comunicació
08 de febrer 2023 - 12:05

Aquest dijous, 9 de febrer, a les 22:00 h, À Punt emetrà el quint programa de 400, on Pere Aznar coneixerà de primera mà els problemes que afronten els nostres majors.

Quasi el 20% de la població té més de 65 anys. Sis de cada cent persones a Espanya tenen més de huitanta anys. La població es fa gran i el sistema no és capaç de donar una solució a tot el món. Què passa amb els majors que es queden a soles?

Una opció que combat la soledat
Una opció que combat la soledat

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Llars Compartides, una associació que ajuda la gent gran a lluitar contra la soledat i els problemes per a accedir a un habitatge gestionant pisos compartits pels seus usuaris.

Conversarà amb usuaris i professionals per tal de comprovar com l'humor pot ser de gran ajuda per a fer front a les adversitats de la vida. Ana, Félix i Antonio ens sorprendran amb un monòleg sobre les seues vides.

Una opció que s'estén entre els nostres majors.
Una opció que s'estén entre els nostres majors.

El programa de les nits de dijous en À Punt, 400 és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

També et pot interessar

stats