À Punt Mèdia s’estrena com a mitjà oficial en el MIM de Sueca i en el Real Jazz de Vila-real

Té entre els objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts i la creació digital i multimèdia.

Una imatge d'arxiu del MIM de Sueca
Una imatge d'arxiu del MIM de Sueca

À Punt dona suport als valors culturals en les diverses propostes que fa. De fet és el mitjà de comunicació oficial en la 30a edició de la Mostra Internacional de MIM, que tindrà lloc a Sueca (Ribera Baixa) entre hui, 18 de setembre, i el diumenge 22. L’espai públic de comunicació també serà el mitjà oficial de la quarta edició del Real Jazz, el Festival de Jazz de Vila-real, que tindrà lloc del 20 al 22 de setembre.

El MIM és una mostra ben consolidada que, des de fa trenta anys, està centrat a exhibir espectacles de teatre gestual en totes les modalitats. Al llarg dels anys ha consolidat una gran resposta de públic. La col·laboració d’À Punt, que és possible gràcies a un conveni de col·laboració signat el mes de juliol, també es traduirà en la difusió, a través de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials, de totes les activitats relacionades amb la 30a edició del MIM, sempre a partir de criteris informatius.

El Festival de Jazz de Vila-real, per la seua banda, aposta pel jazz amb denominació d’origen valenciana, programant i promocionant músics que desenvolupen la seua carrera a la Comunitat Valenciana. A pesar de la curta edat del festival, s’ha convertit en una trobada de referència per als amants del jazz. La col·laboració amb aquest festival també farà que À Punt informe en les diverses finestres de les activitats de la cita musical, sempre amb criteris informatius.

À Punt té entre els objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia. Per això, a banda dels dos convenis esmentats, l’espai públic de comunicació ha signat acords semblants amb la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i amb la Mostra de València - Cinema del Mediterrani.

També et pot interessar

stats