Algunes de les comissions estafades es plantegen presentar-hi una denúncia

Malgrat haver pagat mai els lliuraren el monument, i volen reclamar els diners

Algunes de les comissions estafades es plantegen presentar-hi una denuncia / À Punt NTC

Tres de les múltiples comissions que han sigut estafades enguany, dos de Xàtiva (Costera) i una de Burjassot (Horta Nord), estudien presentar una denúncia conjunta contra l’artista faller que els va deixar sense falla. La Junta Central Fallera els ha demanat els contractes i més documentació, i aquesta mateixa setmana decidiran si inicien accions legals contra el presumpte estafador.

Una d’aquestes comissions és Passeig - Cardenal Serra, de Xàtiva, que, en veure que no tenia monument, va decidir plantar una lona per a explicar l'estafa patida. Tot i haver-li pagat 4.500 euros, l'artista alacantí Rafa Lidón només els va entregar un ninot, segons van explicar en un vídeo publicat en les xarxes socials. 

El mateix li ha ocorregut a la comissió Cid - Trinitat, també de Xàtiva, pressupostada en 7.400 euros. Una de les integrants de la comissió, Yasmina Guerola, assegura que hi interposaran una denúncia.

Les indagacions sobre l’artista que els ha estafat, els han dut a la falla Mestre López - Josep Carsí, de Burjassot, que també ha sigut víctima de l'estafa. La setmana passada les díhuit comissions del sector a què pertany muntaren un acte solidari per a regalar-li ninots i que no es quedaren enguany sense falla com els festers afectats de Xàtiva. La presidenta, Núria Hernández, conta que està en contacte amb la resta de comissions estafades i que faran el que hagen de fer. 

Aquest divendres es reuniran totes les comissions afectades per a decidir l'actuació conjunta i reclamar uns diners que no van poder gaudir en les Falles d'enguany.

També et pot interessar

stats