La Volta a la Comunitat Valenciana aspira a tindre una etapa femenina

El director de la prova, Ángel Casero, espera aconseguir la presència de Froome.

Ángel Casero, director de la Volta, conversa amb À Punt Mèdia
Ángel Casero, director de la Volta, conversa amb À Punt Mèdia

La primera regla del món de l'espectacle és atraure el públic. De manera que imaginarem una Volta amb un horitzó assolellat, una cursa insaciable i uns ciclistes irreductibles. Una edició que, a més, commemora una bonica efemèride i que ja té dates. La setantena edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana se celebrarà del 6 al 10 de febrer de 2019. 

Més igualitària

La primera etapa de la Volta partirà des de les comarques alacantines, amb una contrarellotge individual de 8 quilòmetres. L'etapa reina serà el dissabte dia 9 a Castelló. La cursa acabarà el diumenge 10, a València, en un circuit urbà, on rodaran homes i dones. 

De fet, una de les novetats de la propera edició és la petició a l'UCI que es dispute aquesta primera etapa femenina. 'Seria amb la mateixa eixida i arribada que la masculina i constaria de 84 quilòmetres. 'Fins a principis d'octubre no tindrem confirmació si se celebrarà o no', aclareix en declaracions À Punt Mèdia el director de la Volta, Ángel Casero.

Froome, el somni

Respecte als equips participants, Casero anuncia que el repte és aconseguir que vinga el quàdruple campió del Tour de França Chris Froome, l'assassí que sempre torna. "Som conscients que si cada any ve un ciclista un poquet millor, aquest arrossegarà hi els mitjans de comunicació, que al cap i a la fi sou els que ens feu més visibles", ha explicat Casero. Així doncs, tota l'afició valenciana estarà pendent de la possible presència del britànic. 

Ja ho va dir el savi: Ves en compte amb allò que somies, perquè pot acomplir-se. L'espectacle podria ser memorable. 

També et pot interessar

stats