Sergio García supera el tall en el Masters d'Augusta per primera vegada en cinc anys

El golfista de Borriol no havia jugat les últimes dues rondes del torneig des que va guanyar la Jaqueta Verda el 2017

Segona jornada del Masters

Sergio García ha trencat la maledicció que el perseguia en el Masters d'Augusta des que va guanyar la Jaqueta Verda el 2017. El golfista de Borriol ha superat el tall en aquest prestigiós torneig per primera vegada en cinc anys. No ho va aconseguir en les edicions dels anys 2018, 2019 i 2021, i es va perdre la del 2020 per la covid.

El borriolenc ha completat la segona jornada amb una volta de 74 colps (+2), que el situa entre els 25 millors del torneig i a deu colps dels líder, el nord-americà Scottie Scheffler. Però Sergio García no ho ha tingut gens fàcil en una jornada complicada per a tots els golfistes. Tot i que ha començat amb un birdie en el forat 2, un triple bogey en l'11, després d'haver tirat la bola a l'aigua, han complicat les seues aspiracions. A pesar d'això, ha continuat lluitant i ha acabat amb dos birdies que encara li deixen alguna opció de lluitar pel triomf final.

Sergio García no serà l'únic espanyol present en l'Augusta National aquest cap de setmana. El número 2 del món, Jon Rahm, acompanyarà el de Borriol en la lluita per a enfundar-se la Jaqueta Verda. El basc ha completat la segona jornada al par del camp i empata amb el borriolenc en el lloc 23. El que no els acompanyarà és l'altre espanyol present en el torneig, José Maria Olazábal, que no ha aconseguit superar el tall.

També et pot interessar

stats