Sergio García Dols puja al pòdium in extremis per a mantindre el lideratge en Moto3

El pilot de Borriana ha avançat el japonés Suzuki en la recta de meta per a acabar tercer en el Gran Premi dels Països Baixos

David Muñoz i Sergio García Dolz, durant el Gran Premi dels Països Baixos
David Muñoz i Sergio García Dols, durant el Gran Premi dels Països Baixos / Reuters

El japonés Ayumu Sasaki ha aconseguit la victòria en el Gran Premi dels Països Baixos de Moto3 que s'ha disputat en el circuit d'Assen, per davant dels espanyols Izan Guevara i Sergio García Dols.

El de Borriana, que eixia molt arrere, ha anat remuntant durant la carrera i, en els últims metres ha superat el també japonés Suzuki per a acabar tercer, una posició que li permet mantindre la primera posició en la classificació general del Mundial.

Si el valencià haguera acabat quart, el pilot canari haguera superat el valencià. García Dols se'n va a la parada estival amb 182 punts, tres punts més que Guevara, segon.

El també valencià Jaume Masià estava en el grup capdavanter quan, en una corba de l'última volta, l'andalús David Muñoz se l'ha emportat per davant, dinamitant així les opcions de victòria. El d'Algemesí no ha pogut acabar la carrera i s'ha quedat sense puntuar.

També et pot interessar

stats