Sergio García Dols guanya el Gran Premi d'Àustria

El pilot de Borriana suma la tercera victòria de l'any en Moto3 i redueix les distàncies respecte al líder del mundial

Sergio García celebra la victòria a Àustria
Sergio García celebra la victòria a Àustria / Christian Bruna (Efe)
15 d'agost 2021 - 12:13

Sergio García Dols ha aconseguit la tercera victòria de l'any en el mundial de Moto3 en imposar-se en el Gran Premi d'Àustria disputat al circuit Red Bull d'Spielberg per davant del turc Denis Öncü i de l'italià Dennis Foggia. Amb aquest triomf, el pilot de Borriana s'afiança en el segon lloc de la classificació general i redueix les distàncies respecte al líder, el murcià Pedro Acosta, a només 41 punts.

Sergio García s'ha tret l'espineta de la setmana passada, quan va acabar segon en aquest mateix circuit després de patir una caiguda. El jove pilot ha basat el triomf en una gran última volta en què ha avançat a Acosta i Öncü, al qual ha superat per a penes 48 mil·lèsimes en la línia de meta. Aquesta victòria se suma a les aconseguides a França i Catalunya i li permet seguir lluitant pel títol.

Jaume Masià, que també estava en el grup capdavanter, s'ha hagut de conformar amb un sisé lloc, mentre que l'altre pilot valencià de la categoria, Carlos Tatay, ha finalitzat en el lloc dèsset.

Millor resultat per a Lecuona en MotoGP

En MotoGP, la protagonista ha sigut la pluja que ha caigut en les últimes voltes i que ha provocat un daltabaix en la carrera. El sud-africà Brad Binder, que ha optat per no canviar els pneumàtics, ha sigut el vencedor per davant de l'italià Francesco Bagnaia i el madrileny Jorge Martín. El valencià Iker Lecuona, que tampoc ha canviat els pneumàtics, ha entrat en l'última volta segon, però, finalment ha acabat sisé, superat per pilots que sí que els han canviat. Tot i això, aquest és el seu millor resultat en una carrera de MotoGP.

Raúl Fernández venç en Moto2

En la categoria de Moto2 la victòria ha sigut per al madrileny Raúl Fernández, que s'ha imposat al japonés Ai Ogura i al mallorquí Augusto Fernández. Amb el seu quatre triomf de l'any, Fernández es queda a només 19 punts del líder del campionat, l'australià Remy Gardner.

Pel que fa als pilots valencians, Arón Canet ha finalitzat huité i Héctor Garzó també ha entrat en la zona dels punts en acabar quinzé. Jorge Navarro no ha arribat a meta després d'una caiguda en la primera volta.

També et pot interessar

stats