Sergio García Dols aconsegueix la segona victòria de la seua carrera

El pilot de Borriana s’ha imposat en el Gran Premi de França en la categoria de Moto3

Sergio García Dols, amb el trofeu de campió
Sergio García Dols, amb el trofeu de campió / Efe

Sergio García Dols ha aconseguit la segona victòria de la seua carrera esportiva després de guanyar el Gran Premi de França disputat al circuit de Le Mans en la categoria de Moto3.

La carrera s’ha dut a terme en unes condicions molt complicades per la intensa pluja que ha caigut poc abans de la sortida. El pilot de Borriana ha pogut superar totes les adversitats i controlar al seu únic rival durant la prova, el txec Filip Salac, per a assegurar el triomf amb més de dos segons de marge.

Aquesta és la segona victòria valenciana de la temporada, després de la que va aconseguir el pilot d’Algemesí Jaume Masià, en el Gran Premi inaugural, disputat a Losail (Qatar). En aquesta ocasió, Masià no ha pogut acabar la cursa, com tampoc ho ha fet l’altre valencià en la categoria, Carlos Tatay.

El murcià Pedro Acosta manté el lideratge del Mundial després de refer-se d’una caiguda i acabar en huité lloc amb una gran remuntada. Ara té 54 punts d’avantatge sobre Sergio García Dols, que se situa segon amb 49 punts.

Iker Lecuona iguala el seu millor registre

En MotoGP, l'australià Jack Miller ha aconseguit el segon triomf consecutiu. El millor espanyol ha sigut el català Àlex Márquez, sisé, seguit de ben a prop pel valencià Iker Lecuona, que ha acabat en novena posició. En el Mundial, Quartararo recupera el lideratge, amb Maverick Viñales cinqué a 24 punts, com a millor espanyol. 

Jorge Navarro, nové en Moto2

En la categoria de Moto2, la victòria ha sigut per al madrileny Raúl Fernández, que se situa segon en el Mundial, a només un punt del líder, l'australià Remy Gardner. Jorge Navarro, nové, ha sigut l'únic pilot valencià que ha acabat la carrera, ja que tant Aron Canet com Hèctor Garzó han hagut d'abandonar.

També et pot interessar

stats