Victòria de Masià en el primer Gran Premi de la temporada

El d'Algemesí s'ha imposat en la categoria de Moto3, al circuit de Losail (Qatar).

Jaume Masià, durant el Gran Premi de Catar
Jaume Masià, durant el Gran Premi de Catar / Europa Press.

L'algemesinenc Jaume Masiá (KTM) ha aconseguit la primera victòria de la temporada, en imposar-se en el Gran Premi de Qatar de Moto3, al circuit de Losail, per davant del seu company d'equip i també espanyol Pedro Acosta, amb el sud-africà Darryn Binder (Honda), tercer. El castellonenc Sergio García (Gasgas) ha acabat quart i el valencià Carlos Tatay (KTM), onzé.

El pilot d'Algemesí va esperar fins a l'última volta per a llançar el seu atac i en l'entrada a la recta final, sabedor que els rebufs podrien ser determinants, va esquivar amb diversos zig-zags Pedro Acosta, que va buscar, infructuosament, superar-lo en la línia de meta. Així, Masià és el primer líder de la temporada.

En Moto GP, l'espanyol Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1) ha guanyat destacat per davant del francés Johann Zarco (Ducati Desmosedici GP21) i de l'italià Francesco "Pecco" Bagnaia (Ducati Desmosedici GP21). El valencià Iker Lecuona ha sigut 17é.

I en Moto 2, el britànic Sam Lowes (Kalex) ha aconseguit una victòria inqüestionable, amb l'australià Remy Gardner (Kalex) segon i l'italià Fabio di Giannantonio (Kalex) després d'ell, en el podi. El millor valencià ha sigut Jorge Navarro, nové, seguit d'Arón Canet, 13é. Hector Garzó no ha acabat la carrera.