Sara Sorribes inicia la defensa del títol a Mèxic amb triomf

La tenista de la Vall d'Uixó ha guanyat Katie Volynets 6-4 i 6-1 en la primera ronda de l'Obert de Zapopan

Sara Sorribes, durant el partit contra Katie Volynets
Sara Sorribes, durant el partit contra Katie Volynets / Francisco Guasco (Efe)

Sara Sorribes ha començat la defensa del títol aconseguit l'any passat en l'Obert de Zapopan, a Guadalajara (Mèxic), amb una treballada victòria sobre l'estatunidenca Katie Volynets en la primera ronda del torneig (6-4 i 6-1).

La tenista de la Vall d'Uixó, número 32 del món, ha necessitat més de dos hores per a superar l'oposició Volynets, que ha trencat dos vegades el servei de Sorribes i l'ha obligada a remuntar en el primer set. La rival en segona ronda eixirà de l'enfrontament entre Magdalena French i Renata Zarazúa.

Badosa diu adeu a Qatar

En l'altre torneig femení de la setmana, Paula Badosa, que aquesta setmana s'ha situat com a número 4 del món, ha perdut en segona ronda contra l'estatunidenca Gauff (2-6 i 3-6). Muguruza, que ha eliminat la romana Cirstea en primera ronda (7-6 i 6-1), s'enfrontarà ara a l'estatunidenca Brengle

Bautista s'acomiada de Qatar

Roberto Bautista, que acaba de guanyar el torneig de Doha, ha caigut eliminat en segona ronda del torneig de Dubai en perdre contra el txec Jiri Vesely (6-2 i 6-4). Si el tenista de Benlloc haguera guanyat aquest partit, s'hauria vist les cares en la ronda de quarts de final amb el serbi Novak Djokovic.

Andújar avança a Acapulco

En el torneig d'Acapulco (Mèxic), el tenista de Conca que resideix a València, Pablo Andújar, ha guanyat el local Álex Hernández en primera ronda amb facilitat (6-0 i 6-1) i ara s'enfrontarà al rus Daniil Medvedev, que podria acabar la setmana com a número 1 del món. Rafa Nadal i Pablo Carreño també han avançat a la segona ronda del torneig, mentre que Fernando Verdasco i Feliciano López s'ha acomiadat tot just començar.

Bon inici dels valencians a Xile

I en l'Obert de Xile, els tres valencians presents en el torneig han avançat a segona ronda. Carlos Taberner i Bernabé Zapata han guanyat sengles partits de primera ronda, mentre que Pedro Martínez ha accedit a la segona ronda sense jugar com a quart cap de sèries del torneig.

També et pot interessar

stats