Roberto Bautista recupera la corona a Doha i suma el desé títol ATP

En tot el torneig, el de Benlloc només ha perdut un set, contra el rus Khatxànov en semifinals

Roberto Bautista, amb el trofeu de campió
Roberto Bautista, amb el trofeu de campió / Noushad Thekkayil (Efe)

El valencià Roberto Bautista s'ha proclamat campió del torneig ATP 250 de Doha, a Qatar, després de superar 3-6 i 4-6 el georgià Nikoloz Basilashvili, botxí en la final de l'any passat.

Bautista ha començat malament els dos sets, però després ha sabut remuntar per a endur-se la victòria. Especialment contundent ha sigut la remuntada del primer set, on ha passat del 3-1 al 3-6 trencant el servei reiteradament al seu rival.

Per a arribar a la final, el de Benlloc ha hagut de superar jugadors d'entitat com Andy Murray (0-6 i 1-6), Alejandro Davidovich Fokina (1-6 i 1-6) i Karén Khatxànov (6-2, 3-6 i 5-7). En tot el torneig, Bautista només ha perdut un set, contra el rus Khatxànov en semifinals.

Deu títols ATP

Roberto Bautista suma així el desé títol del circuit, després dels aconseguits a 's-Hertogenbosch (Països Baixos) i a Stuttgart (Alemanya) en 2014, a Auckland (Nova Zelanda) i Sofia (Bulgària) en 2016, l'any següent a Madràs (Índia) i Winston-Salem (Estats Units), en 2018 novament a Auckland (Austràlia) i Dubai (Emirats Àrabs Units).

L'últim, a Doha també fa dos anys, i des d'aleshores va jugar i va perdre dues finals, totes dues en 2021: a Marsella i, precisament, a la ciutat qatariana i contra Basilashvili.

També et pot interessar

stats