Sara Sorribes guanya el primer títol com a professional

En la final de l'Obert de Zapopan, la tenista de la Vall d'Uixó ha vençut per 6-2 i 7-5 a la canadenca Eugenie Bouchard.

Sara Sorribes
Sara Sorribes celebra un punt a l'Obert de Zapopan, a Mèxic / Reial Federació Espanyola de Tenis

La tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes ha guanyat l'Obert de Zapopan, a Guadalajara (Mèxic), el seu primer títol com a professional. En la final ha vençut per 6-2 i 7-5 la canadenca Eugénie Bouchard.

Sorribes, 71 de la llista de la WTA, ha salvat una bola de break en el segon joc del primer set i això l’ha animat a eixir agressiva i aconseguir un trencament de servei en el tercer. Amb un bon joc des del fons de la pista, la de la Vall d’Uixó va ser més precisa en els moments complicats.

En la segona mànega les dos han començat amb errades, perdent el servei, i s’ha arribat a l’empat a tres després que cadascuna només havia tret avant un joc sense cedir el break. En el moment decisiu, amb empat a cinc, li va tremolar el pols a la canadenca i això ho ha aprofitat la castellonenca per a emportar-se el segon i definitiu set. 

"No tinc paraules, estic aborronada, espere tornar l'any que ve", ha dit al final del partit Sorribes, que se situarà per primera vegada entre les 60 millors tenistes del món. La setmana que ve, amb el seu primer títol WTA sota el braç, jugarà l'Obert de Monterrey, també a Mèxic.

També et pot interessar

stats