Martínez i Andújar jugaran les semifinals del Roland Garros en dobles

Els valencians han superat en quarts de final la parella formada per Rohan Bopanna i Franko Škugor en dos sets, 7-5 i 6-3

Andujar y Martínez, durant un partit
Andújar i Martínez, durant un partit / ATP Tour
07 de juny 2021 - 17:31

Sense representació valenciana des de la segona ronda en individuals, l'alegria en Roland Garros ha arribat en dobles. Pedro Martínez Portero i Pablo Andújar s'han classificat per a les semifinals del Grand Slam francés en superar en els quarts de final la parella formada per l'indi Rohan Bopanna i el croat Franko Škugor en dos sets, 7-5 i 6-3.

Els valencians jugaran ara contra els vencedors del duel entre les parelles que formen el francés Hugo Nys i l'alemany Tim Puetz, i els kazakhs Aleksandr Búblik i Andréi Gólubev. La parella valenciana va entrar en el quadre per la desqualificació dels caps de sèrie número 1, els croats Mat Pavic i Nikola Mektic, positius en Covid-19.

Nadal s’uneix a Badosa i Davidovich en quarts

Rafael Nadal s’ha imposat a l’italià Jannik Sinner, número 19 del món, per 7-5, 6-3 i 6-0 en dues hores i dèsset minuts. D’aquesta manera, el balear es converteix en el tercer espanyol en quarts de final de Roland Garros, després de la classificació de Paula Badosa i Alejandro Davidovich.

Nadal ha derrotat Sinner una fase abans que l'any passat i ara també s’enfrontarà una ronda abans amb l’argentí Diego Schwartzman, que va ser el seu rival en semifinals en el camí cap al seu tretzé Roland Garros.

El manacorí no perd un set en aquest torneig des de la final del 2019, quan l’austríac Domic Thiem li va guanyar el segon parcial per 5-7. Des de llavors acumula 35 sets seguits i només n’ha perdut tres dels últims 103 que ha jugat a París.

Nadal celebra la victòria contra Sinner
Nadal celebra la victòria contra Sinner / Caroline Blumberg (Efe)

També et pot interessar

stats