Roland Garros es queda sense representació valenciana en individuals

Roberto Bautista, Pablo Andújar i Pedro Martínez, els últims supervivents, han caigut en la segona ronda del torneig

Pedro Martínez, en una acció del partit contra Tsitsipas
Pedro Martínez, en una acció del partit contra Tsitsipas / Christophe Petit Tesson (Efe)

El periple dels tenistes valencians en Roland Garros en la modalitat individual ha acabat en la segona ronda. Els únics tres jugadors que havien guanyat en el debut en el torneig, Roberto Bautista, Pablo Andújar i Pedro Martínez, han perdut els partits respectius d'aquest dimecres i deixen òrfena la representació valenciana.

L'últim a caure ha sigut Pedro Martínez Portero. El tenista alzirenc ha perdut en tres sets contra el cap de sèrie número 5 del torneig, el grec Stefanos Tsitsipas. Tot i això, el jove valencià ha plantat cara i ha obligat el rival a desplegar el seu millor joc, per a acabar imposant-se per 6-3, 6-4 i 6-3 en vora dues hores i mitja.

La gran sorpresa de la jornada ha sigut la derrota del cap de sèrie número 11, Roberto Bautista. El tenista de Benlloc ha perdut contra el suís Henri Laaksonen, 150 del món i procedent de la fase prèvia, en quatre sets (6-3, 2-6, 6-3 i 6-2). Pablo Andújar, que venia d'eliminar Dominic Thiem, també s'ha acomiadat en caure contra l'argentí Federico Delbonis per 4-6, 6-1, 3-6, 6-3 i 6-2.

Els altres quatre valencians presents a París, Sara Sorribes, Bernabé Zapata, Carlos Taberner i Mario Vilella, ja es van acomiadar en la primera ronda. De moment, només hi ha tres tenistes espanyols classificats per a la tercera ronda, Alejandro Davidovich, Paula Badosa i Pablo Carreño. Encara s'hi podrien sumar aquest dijous Rafa Nadal i Carlos Alcaraz.

Tot i això, Andújar i Pedro Martínez sí que continuaran, ja que, els números 1 del món de dobles, la parella croata Mektic i Pavic, ha sigut desqualificada a causa d'haver donat positiu en coronavirus.

També et pot interessar

stats