Remuntada èpica d'Andújar en el debut del Roland Garros

Roberto Bautista s'ha endut el duel valencià contra Mario Vilella (4-6, 4-6 i 2-6).

Andújar colpeja una pilota en el partit contra Thiem
Andújar colpeja una pilota en el partit contra Thiem / Efe
30 de maig 2021 - 18:12

Pablo Andújar continua en plena forma. Després d'arribar a les semifinals de Ginebra, on va superar fins i tot Roger Federer, el de Conca, encara que resident a València, ha guanyat l'austríac Dominic Thiem (número quatre del món), en la primera ronda del Roland Garros.

I no ho ha fet de qualsevol manera. Després de perdre els dos primers sets (4-6 i 5-7), ha guanyat els altres tres (6-3, 6-4 i 6-4) per a continuar viu en el torneig parisenc. En un partit de vora quatre hores i mitja de durada, Andújar ha guanyat el dues vegades finalista a París en la que és la primera gran sorpresa del campionat.

Bautista supera Vilella

En aquesta jornada inaugural del quadre final del Roland Garros també hi ha hagut duel valencià: Roberto Bautista ha guanyat en tres sets a l'il·licità Mario Vilella, que arribava després de superar la prèvia. El de Benlloc, número 11 del món, s'ha imposat 4-6, 4-6 i 2-6 en el seu debut a Paris.

Bautista ha vestit amb una línia groga en homenatje al Vila-real
Bautista ha vestit amb una línia groga en homenatje al Vila-real / Efe

Taberner s'acomiada de París

Carlos Taberner diu adeu a Roland Garros després de perdre en primera ronda contra el rus Safiullin (7-6, 1-6, 6-0 i 6-2). El valencià es va classificar per al quadre final després de superar l'eslovac Klizan, l'italià Fabbiano i el brasiler Menezes.

El valencià Carlos Taberner celebra un punt a Paris
El valencià Carlos Taberner celebra un punt a Paris / Twitter: @rolandgarros

També et pot interessar

stats