Andújar amarga la tornada de Roger Federer en la seua terra

El suís només havia jugat dos partits en els últims 15 mesos

El tenista de Conca, Pablo Andújar
El tenista de Conca, Pablo Andújar / Salvatore Di Nolfi (Efe)

Una de les cites marcades en el calendari aquest dimarts era, sense dubte, la tornada a les pistes del suís Roger Federer en el torneig de Ginebra, precisament, en la seua terra. Amb 39 anys i un balanç de dos partits jugats en els últims 15 mesos, Federer posava el punt i qui sap si final a un calvari que l'ha fet passar per dues operacions de genoll.

El rival del suís no ha sigut un altre que el conquense, afincat a València, Pablo Andújar.

Andújar ha quallat un fenomenal primer set que ha guanyat per 6-4. Però Federer és molt Federer. Només li ha fet falta que calfara cames i braços i ja en el segon set ha començat a desplegar tota la seua artilleria per acabar guanyant-lo també per 6-4.

Roger Federer torna a vestir-se de curt per jugar al torneig de Ginebra
Roger Federer torna a vestir-se de curt per jugar al torneig de Ginebra / Salvatore Di Nolfi (Efe)

El suís ha millorat els seus colps i ha mogut al conquense d'una banda a altra de la pista que, tot i això, ha destilat caràcter i ha posat en problemes a Federer. Sobretot a partir del huité joc del tercer set, on li ha fet un break empatant a 4 i traent per posar-se per davant. Les forces d'un jugador amb una edat i amb una lògica falta de forma han abaixat i en Andújar s'ha endut el tercer set i el partit per 6-4 en la tercera pilota de partit que tenia.

També et pot interessar

stats