El 150 del món elimina Bautista en segona ronda de Roland Garros

El castellonenc no ha pogut superar el suís Henri Laaksonen, que l'ha derrotat en 2 hores i 21 minuts

El tenista castellonenc Roberto Bautista ha sigut eliminat de Rolland Garros en segona ronda
El tenista castellonenc Roberto Bautista ha sigut eliminat de Rolland Garros en segona ronda

El castellonenc Roberto Bautista cau en la segona ronda de Roland Garros contra el suís Henri Laaksonen, 150 del món i procedent de la fase prèvia, en quatre sets (6-3, 2-6, 6-3 i 6-2).

Bautista ha igualat així la pitjor participació en el aquest Grand Slam de terra batuda, on feia sis anys que no queia eliminat tan prompte i on en dues ocasions, 2016 i 2018, va aconseguir arribar fins els huitens de final.

A més, és la primera vegada que cau contra un rival amb un rànquing tan baix. De fet, el seu botxí amb pitjor classificació fins ara havia sigut el brasiler Ricardo Mello en primera ronda de l'Obert d'Austràlia de 2012, quan era 108 del món.

En la resta de partits de la jornada, Pablo Andújar també ha caigut en 5 sets contra l'argentí Federico Delbonis per 4-6, 6-1, 3-6, 6-3 i 6-2.

Millor sort ha tingut el malagueny Alejandro Davidovich, que ha guanyat en cinc sets al neerlandés Van de Zandschulp, i que jugarà en tercera ronda contra el noruec Casper Ruud.

També Paula Badosa, l'única espanyola que es manté viva en la competició, ha superat amb facilitat la montenegrina Kovinic per 6-2 i 6-0 i jugarà contra la romanesa Bogdan en tercera ronda.

També et pot interessar

stats