El Llevant UD FS se la jugarà a un partit

El FC Barcelona guanyà 5-1 aquest divendres i forçà el tercer i definitiu partit de la sèrie per a arribar a semifinals.

El Llevant UD FS se la jugarà a un partit
El Llevant UD FS se la jugarà a un partit

Abans de començar la sèrie, qualsevol integrant del club i tots els aficionats i aficionades granotes hagueren firmat aplegar al tercer partit dels quarts de final del play-off pel títol de Lliga de la Divisió d’Honor. Així es troba el Llevant UE FS, després del segon partit de la sèrie que l’enfronta al FC Barcelona, disputat al Palau Blaugrana i que ha caigut del costat favorable a l’equip culer, per un contundent 5-1.

El solitari gol de Jorge Santos en la represa per part del Llevant, va servir de ben poc davant l’allau ofensiva del Barça que, obligat a guanyar, disfrutava d’un avantatge de tres gols ja al minut quinze de partit (3-0). Els homes entrenats per David Madrid eixiren a la canxa amb la consigna de jugar sense pressió, disfrutar i a mesura que avançava el partit, pujar la intensitat per tal d’assaltar el Palau Blaugrana i certificar el pas a semifinals per la via ràpida. Davant estava l’actual campió de la Copa i un dels favorits per a alçar el trofeu de la Lliga. El pla inicial saltà prompte per l’aire i després ja no hi hagué marge per a la reacció.

El diumenge, el tercer i definitiu enfrontament

El FC Barcelona disposa del factor canxa a favor seu en aquesta eliminatòria, per haver acabat per davant en la fase regular. L’equip culer va acabar líder, mentre que el granota ho va fer en la posició número 8. D’aquesta manera, el tercer i definitiu partit es jugarà novament al feu barcelonista. Serà aquest diumenge ─19 de maig─, a partir de les 21:30 h. L’equip que guanye el duel es classificarà per a les semifinals dels play-off pel títol de la Divisió d’Honor.

El Llevant continua fent història

Independentment del resultat de l’últim partit, el Llevant UE FS ja ha subscrit una temporada històrica. Enguany, per primera vegada, l’equip d’Orriols s’ha classificat per a les eliminatòries finals pel títol de Lliga. A més, l’estrena va acabar amb una victòria ─5 a 3 davant el mateix rival─ al pavelló municipal de Paterna. Aquest diumenge, els deixebles de David Madrid tenen una altra oportunitat per a engrandir una campanya de somni. El favoritisme cau del costat del Barcelona, com també la pressió.

També et pot interessar

stats