El Llevant suma el segon triomf seguit en Lliga

L'equip granota ha vençut per 3-2 l'Industrias Santa Coloma, amb dos gols de Pedro Toro i un de Marc Tolrà

Roger, en una acció del partit
Roger, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha aconseguit una victòria important, la segona seguida en Lliga, en véncer per 3-2 l'Industrias Santa Coloma al Pavelló Municipal de Paterna. Amb aquests tres punts l'equip granota allunya els fantasmes del descens i es reenganxa en la lluita per entrar en el play-off pel títol.

Pedro Toro i Marc Tolrà, amb dos gols en l'equador de la primera part, han donat un avantatge còmode al Llevant, que s'ha mantingut fins al descans. En la represa, l'equip de Diego Ríos ha aconseguit augmentar la renda amb una nova diana de Pedro Toro. Però poc després, Uri Santos ha retallat distàncies. Cardona, amb un gol a quatre minuts pel final, ha posat emoció al duel, però el marcador ja no ha variat.

L'equip granota se situa amb 24 punts, a set del rival de hui, que marca la zona de play-off pel títol. Això sí, els de Diego Ríos encara tenen un partit pendent.