El Llevant manté vives les esperances de jugar la Final Four

L'equip granota ha guanyat per 2-3 l'Haladás hongarés en el segon partit de la Ronda Elit de la Champions League i ara haurà de véncer el Benfica

Hamza celebra un gol
Hamza celebra un gol / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant lluitarà fins al final per a tractar d'accedir a la Final Four de la Champions League de futbol sala. L'equip granota ha guanyat per 2-3 l'Haladás hongarés en el segon partit de la Ronda Elit i ara s'ho jugarà tot dissabte en el tercer i definitiu partit contra el Benfica.

L'equip que entrena Diego Ríos s'ha avançat en el tram final de la primera part, amb dos gols de Hamza i Araça. Però en la represa, els hongaresos han pogut fer taules en el marcador quan faltaven deu minuts per al final. Conscients que l'empat no els val ni als uns ni als altres, els dos equips han optat per jugar els últims minuts amb porter jugador. I el premi ha sigut per al Llevant. Gallo ha marcat el tercer i definitiu gol en el minut 38 i ha mantingut vives les esperances granotes.

Ara el Llevant haurà de guanyar dissabte el Benfica portugués, amfitrió i principal favorit, per a poder estar en la gran final a quatre del torneig continental. Però, amb la victòria i tot, l'equip granota no tindria la classificació assegurada, perquè es podria produir un triple empat a sis punts amb el Benfica i l'Uragan ucraïnés, botxí en la primera jornada dels de Diego Ríos.