La sort li dona l'esquena al Llevant en l'inici de la nova fase de la Champions

En el minut 35 l'equip granota no ha encertat a fer el 4-2 i l'Uragan ucraïnés han acabat imposant-se per 3-5

Imatge del partit entre el Llevant Futsal i Uragan
Imatge del partit entre el Llevant i l'Uragan / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant no ha començat amb bon peu la ronda elit de la Champions League de futbol sala, després de perdre per 3-5 contra l'Uragan d'Ucraïna. En aquesta ronda només passarà a jugar la final a quatre l'equip que acabe primer classificat del grup que formen el Llevant, l'Uragan ucraïnés, l'Haladás d'Hongria i el Benfica, considerat en principi el conjunt més fort i que, a més, juga a casa.

L'equip granota ha pressionat de valent en els primers compassos del partit. Gallo ha creat dues bones ocasions, però el porter rival les ha neutralizades. En el minut 11 l'internacional Marc Tolrà ha fet l'1-0, però abans del descans els ucraïnesos han remuntat i han posat l'1-2 en el marcador.

En la represa el Llevant ha eixit decidit a capgirar el marcador i ho ha aconseguit, gràcies als gols de Tolrà i Araça (3-2). La sort els ha donat l'esquena als jugadors de Diego Ríos en el minut 35, quan podien haver anotat el 4-2. El gol no ha arribat i l'Uragan s'ha embalat i ha fet tres gols seguits, per sentenciar el partit amb el definitiu 3-5.

El Llevant juga dijous a les 18:30 hores contra l'Haladás i dissabte, contra el Benfica. El fet que només es classifique el primer de grup dificulta que el Llevant puga passar a la fase següent.