La Copa de la Reina d'handbol es queda sense representació valenciana

L'Elx i l'Elda Prestigio s'han acomiadat en els quarts de final després de perdre els respectius partits de quarts de final

Una jugadora de l'Elda Prestigio i una de l'Elx, en dos accions d'atac
Una jugadora de l'Elda Prestigio i una de l'Elx, en dos accions d'atac / Twitter: @IberdrolaDHF

La Copa de la Reina d'handbol s'ha quedat sense representació valenciana en la primera jornada de la competició. L'Elda Prestigio i l'Handbol Elx han quedat eliminats en els quarts de final, després de perdre, respectivament, contra el Granollers i el Màlaga.

L'equip del Vinalopó Mitjà ha sigut el primer a entrar en escena. L'equip de José Miguel Cantos ha competit en la primera part, però ha acabat cedint en la segona contra les catalanes (31-27).

Les il·licitanes també s'han quedat fora de les semifinals, després de caure en la loteria dels penals contra el Màlaga. Les franjaverdes han tingut la victòria a la mà, però un gol de les andaluses en els últims segons ha forçat la pròrroga (25-25). En el temps extra, s'ha mantingut la igualada tant en la primera part (27-27), com en la segona (29-29). I els penals han decidit que el Màlaga fora el semifinalista (4-5).