El menor atropellat a València continua ingressat amb pronòstic reservat

La policia busca el BMW gris que va envestir el menor, greument ferit i que està hospitalitzat amb traumatismes i fractures

Captura d'imatge del vehicle que busca la Policia Local de València per estar implicat en l'atropellament del menor a la ronda Nord / Policia Local de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de maig 2024 - 10:55 Actualitzat: 20 de maig 2024 - 21:36

El xiquet de huit anys que va resultar ferit molt greu este diumenge després que un vehicle que va fugir l’atropellara a la ronda Nord de València continua hospitalitzat amb pronòstic reservat, i els facultatius que l’atenen no prediuen l'evolució que tindrà pel quadre clínic que presenta. Així ho han indicat fonts sanitàries a EFE.

El menor va quedar greument ferit després de rebre el fort impacte del vehicle. Té un traumatisme cranioencefàlic, traumatisme toràcic, contusió pelviana i fractura del fèmur de les dos cames. Després d'una primera atenció en el lloc dels fets per una ambulància SAMU, van traslladar d'urgència el menut a l'Hospital Clínic de València.

Mentrestant, els agents de la Policia Local encara busquen el conductor que va atropellar el menor després de saltar-se un semàfor en roig que regulava un pas de vianants. La policia ha fet una crida ciutadana novament este dilluns al matí per a intentar localitzar el vehicle, un BMW Sèrie 3, de color gris i quatre portes, que a més va perdre el retrovisor esquerre després d'envestir el menor. L’inspector de la Policia Local de València, Benito Velasco, ha avançat que han aconseguit identificar el número de sèrie amb l’any de fabricació del retrovisor, fet que està permetent als agents avançar en la investigació. 

El vehicle va fugir en direcció cap a la V-30 o la pista d'Ademús a gran velocitat sense la mínima intenció d’atendre el menor que acabava d’atropellar. L'incident es va produir al voltant de les 15:33 hores del diumenge, quan el menor creuava per un pas de vianants a la ronda Nord de València, a l'altura del camí de Montcada.

Este és el segon accident en poc més d’un mes en què un conductor atropella un vianant a València i fuig. A principis d’abril, la Policia Local també va fer una crida per a trobar la conductora que va atropellar una xica en un pas de vianants pròxim al centre comercial el Saler i va fugir del lloc dels fets sense parar. Finalment, van localitzar la conductora gràcies a un testimoni de l’accident. 

Segueix el nostre canal de WhatsApp i coneix l'última hora de l'actualitat

També et pot interessar

stats