Girmay, primer líder de la Volta a la Comunitat Valenciana

El ciclista de l'Intermarché-Circus-Wanty s'ha imposat en l'esprint final a Altea

Girmay, primer líder de la Volta a la Comunitat Valenciana

L'eritreu Biniam Girmay (Intermarché-Circus-Wanty) ha sigut el primer a arribar a la meta de la primera etapa, entre Oriola (Baix Segura) i Altea (Marina Baixa), i es converteix així en el primer líder de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell.

Girmay ha arrancat a 200 metres del final per a imposar-se als seus rivals amb autoritat, just per davant del neerlandés del Jumbo-Visma Olav Kooij i de l'espanyol García Coritna.

Amb un perfil de mitja muntanya, el grup ha passat quasi junt les dues dificultats de segona categoria i tampoc va ser decisiu el tram final del descens ni l'empit a menys de deu quilòmetres a meta, en el qual ho ha intentat el corredor valencià d'Euskaltel-Euskadi Joan Bou.

L'equip Bahrain Victorious, encapçalat per Pello Bilbao, ha exhibit tota una declaració d'intencions en controlar la carrera en els dos ports de muntanya i ha anul·lat qualsevol sorpresa que poguera perjudicar les aspiracions del ciclista biscaí al triomf a la classificació general.

També et pot interessar

stats