El Benidorm torna a la senda del triomf

L'equip de Fernando Latorre ha guanyat el Cangas 36-31 en la tercera jornada de la Lliga Asobal

Juan Carlos Sempere intenta un llançament
Juan Carlos Sempere intenta un llançament / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm s'ha refet de la derrota contra el Cisne i ha vençut el Cangas 36-31 en la tercera jornada de la Lliga Asobal. L'equip de Fernando Latorre ha hagut de suar de valent per a sumar la segona victòria de la temporada, ja que els gallecs s'han arribat a avançar en el marcador a l'equador de la segona part.

Una bona defensa des de l'inici ha donat els primers avantatges en el partit als benidormers, que han aconseguit la màxima renda poc abans del descans (14-10). Però un defalliment en els minuts finals ha permés el Cangas empatar abans del pas pels vestidors (15-15).

En la represa, l'equip de Fernando Latorre ha tornat a agafar la iniciativa, però els gallecs han tornat a reaccionar i fins i tot s'han posat per davant (22-23). Tot i això, el Benidorm no s'ha posat nerviós i ha sabut imposar el seu ritme per a acabar enduent-se un nou triomf per 36-31. Jules José Lignieres, amb deu gols, i Ramiro Martínez, amb huit, han sigut els més destacats dels de la Marina Baixa.