El Benidorm entropessa a Pontevedra

L'equip de Fernando Latorre ha perdut per 31-28 en la visita al Club Cisne

Tres jugadors benidormers, en una acció defensiva
Tres jugadors benidormers, en una acció defensiva / Twitter: @ClubCisneBalonm

L'Handbol Benidorm ha patit la primera derrota de la temporada en caure per 31-28 contra el Club Cisne de Pontevedra en la segona jornada de la Lliga Asobal. L'equip de Fernando Latorre ha desaprofitat un desavantatge de tres gols en l'inici de la segona part i ha acabat perdent de manera clara en terres gallegues.

El Benidorm ha portat la inicitiva des del xiulit inicial i ha aconseguit una renda de tres gols als cinc minuts de joc (3-6). El Cisne ha reaccionat apujant la intensitat defensiva i ha aconseguit neutralitzar l'avantatge visitant en el descans (15-15).

En la represa, els de la Marina Baixa han tornat ha començar millor i s'ha escapat en el marcador (16-19), però un parcial de 5-0 ha avançat els gallecs. L'equip de Fernando Latorre ja no ha sigut capaç de reaccionar i ha patit la primera derrota de la temporada, en el primer partit sense Parker, després de la seua eixida a l'handbol egipci. Iván Rodríguez, amb sis gols, i Jules José Lignières, amb cinc, han sigut els jugadors més destacats dels benidormers.