Bautista pateix, però continua endavant a Cincinnati

El tenista de Benlloc hagué de disputar tres sets per a superar Frances Tiafoe i entrar en els huitens de final del torneig nord-americà.

Bautista s'imposa a Frances Tiafoe en tres sets
Bautista s'imposa a Frances Tiafoe en tres sets / ATP

Roberto Bautista ja està en huitens de final del Master 1000 de Cincinnati després d'imposar-se el nord-americà Frances Tiafoe en tres sets, 6-3, 3-6 i 6-1. Tres sets hagué de disputar el tenista de Benlloc per a continuar endavant en un torneig que el pot situar en el Top Ten de l'ATP.

El castellonenc, que per primera vegada s'enfrontava al jugador nord-americà, va guanyar amb facilitat en el primer set, però en la segona mànega va perdre la concentració i el seu joc des de fons de la pista va deixar de ser efectiu davant un agressiu Tifoe qui aconseguia imposar-se en la segona mànega i igualar el marcador. 

En el tercer set, Bautista es va retrobar amb les bones sensacions i, amb excel·lents colps en la resta, es va imposar amb claredat per 6 jocs a un al seu rival, que va perdre la facilitat de colpeig.

El tenista de Benlloc, que lluita per entrar en el Top Ten en este torneig, s'enfrontarà en huitens el jove serbi Miomar Kecamanovic, de només 19 anys i que va donar la sorpresa del quadre en la segona ronda, on va eliminar l'alemany Alexander Zverec, cinqué cap de sèrie i contra qui es va imposar per 3 sets: 6-7, 6-2 i 6-4.

El partit entre Bautista, numéro 11 i el serbi, número 58 del món, serà el primer partit del circuit professional de l'ATP. 

Per cert, que també continua endavant en Cincinatti Pablo Carreño, que s'enfrontarà a Djokovic després de superar John Isner en tres sets 6-4, 6-7 i 7-6.

També et pot interessar

stats