L'equip de Castelló, eliminat de la Lliga de raspall

La victòria 15 per 30 de Xeraco davant Xàbia deixa Salelles II, Seve i Bossio sense opcions de continuar en la competició

El trio de Xeraco, despres de la partida contra el de Xàbia
El trio de Xeraco, després de la partida contra el de Xàbia / Funpival

Una vegada completada la sisena jornada de la XXXIX Lliga CaixaBank de raspall, ja es coneixen els sis equips que accedeixen a la segona fase de la competició i el que queda eliminat. El trio de Castelló, format per Salelles II, Seve i Bossio, s'ha quedat sense opcions de continuar en la Lliga, tot i que encara té una partida pendent, després del resultat de la partida entre Vicent, Raúl i Murcianet, de Xeraco; i Vercher, Sanchis i Ricardet, de Xàbia. Tot i la derrota 15 per 30, el trio de Vercher accedeix a la segona fase gràcies als tres jocs aconseguits.

Classificació de la lliga de raspall
Classificació de la lliga de raspall

En les altres dues partides de la setmana en la sisena jornada, l'equip líder, el format per Montaner, Tonet IV i Ibiza, del Genovés, va guanyar 30 per 10 Vicent, Raúl i Murcianet, de Xeraco. Aquests dos equips sumen 9 punts però el del Genovés, encara té una partida pendent, i el de Xeraco, ja han completat la primera fase. I en la partida jugada divendres al trinquet del Genovés, Moltó, Canari i José, de Barxeta, van guanyar 30 per 10 Salelles II, Seve i Bossio.

També et pot interessar

stats