Francés i Bueno contra José Salvador i Monrabal II , final de la Lliga 2 d'escala i corda

La televisió d'À Punt retransmet la partida en directe el dissabte 16 d'abril a partir de les 17:15 h

Francés i Bueno i José Salvador i Monrabal II
Francés i Bueno i José Salvador i Monrabal II / Funpival

La Lliga 2 d'escala i corda ja coneix els finalistes. Francés i Bueno es jugaran el títol de campió contra José Salvador i Monrabal II al trinquet del Genovés el dissabte 16 d'abril a les 17:15 h, en una partida que es podrà veure en directe per la televisió d'À Punt. 

L'equip blau, el dels dos Salva, s'ha emportat la victòria en la partida normal (60-20). A pesar de l'entropessada, el triomf en l'anada a càrrec de l'equip roig ha fet que els aficionats de la Pobla hagen vist el duel allargat als jocs extres, on Francés i Bueno han vençut per 10-0.

El rival en la final serà l'equip format per José Salvador i Monrabal II, que ha guanyat el de Julio Palau i Pere en la pròrroga (10-0), després d'igualar l'eliminatòria en la tornada de les semifinals en véncer 60-40 en la partida disputada a Pelai.

La final es jugarà el dissabte 16 d'abril al trinquet del Genovés a les 17:00 hores, just abans de la de raspall, que serà a les 18:30 hores. Les dues partides es podran veure en directe per la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats