Badenes i Momparler contra Salelles i Bossio, final de la Lliga 2 de raspall

La televisió d'À Punt retransmet la partida el dissabte 16 d'abril a partir de les 18:30 h

Badenes i Momparler, i Salelles i Bossio
Badenes i Momparler, i Salelles i Bossio / Funpival

La Lliga 2 de raspall ja coneix els finalistes. Badenes i Momparler es jugaran el títol de campió contra Salelles i Bossio al trinquet del Genovés el dissabte 16 d'abril a les 18:30 h, en una partida que es podrà veure en directe per la televisió d'À Punt. 

Badenes i Momparler es van convertir en els primers finalistes en superar 25 per 20 Marrahí i Sergi en la partida de tornada de la primera semifinal, disputada al trinquet de Castelló de Rugat. En l'anada ja van guanyar 5 per 25.

La segona semifinal ha tingut més emoció, ja que el finalista s'ha decidit en la pròrroga després que Rafa i Seve guanyaren 25 per 10 Salelles i Bossio en la tornada. En la partida d'anada, la victòria va ser per als segons 25 per 20 i, per tant, s'han hagut de jugar tres punts extra fins que un dels dos equips en guanyara dos. Salelles i Bossio han guanyat els dos primers (10-0) i han accedit a la final. 

Lliga2 d'escala i corda

Pel que fa a la modalitat d'escala i corda, encara queden per jugar-se els dos partits de tornada. El dilluns 11 d'abril a les 18:30 s'enfrontaran al trinquet Miguel Cabanyal de la Pobla de Vallbona les parelles de Salva Palau i Salva contra Francés i Bueno, que al partit d'anada van guanyar Francés i Bueno amb un resultat de 40-60.

L'altre partit de tornada es jugarà el dimarts 12 a les 18:00 h al trinquet Tio Pena de Massamagrell entre les parelles de Julio Palau i Pere contra J. Salvador i Monrabal II, que al partit d'anada van guanyar J. Salvador i Monrabal II per 40-60.

La final es jugarà al trinquet del Genovés a les 17:00 h, justa abans que la de raspall.

També et pot interessar

stats