Carreño trau de polleguera Djokovic i es penja el bronze

El de Gijón s'ha imposat als dos primers cap de sèrie del torneig a Tòquio

Carreño, durant el partit contra el número 1 del món
Carreño, durant el partit contra el número 1 del món / Reuters

Pablo Carreño pujarà al pòdium a Tòquio. En la seua primera participació olímpica ha arribat a les semifinals, on va caure contra el rus Khatxànov, però en la lluita pel bronze s'ha imposat al número 1 del món, Novak Djokovic (6-4, 6-7 i 6-3).

El tenista de Gijón va eliminar el segon cap de sèrie, el també rus Daniïl Medvédev, en quarts de final, però va perdre, inesperadament, contra un altre membre del comité olímpic rus. Hui, novament contra pronòstic, ha sentenciat en la sisena bola de partit el tenista serbi, que ha perdut la calma en diversos moments del partit.

Era la cinquena vegada que Carreño i Djokovic s'enfrontaven i la segona que l'asturià guanyava, després de l'Obert dels Estats Units de 2020, quan el número 1 del món va ser eliminat del torneig per pegar-li amb la pilota, sense voler, a una jutge de línia.

Després de quatre dies sense medalles, en només tres hores han arribat la quarta i la cinquena d'Espanya a Tòquio, que se suma a les medalles de plata d'Adriana Cerezo en taekwondo i Maialen Chourraut en piragüisme eslalon i al bronze de David Valero amb bicicleta de muntanya.

Djokovic es retira del dobles

Els últims dies del torneig de tenis a Tòquio estan sent un vertader maldecap per al tenista serbi, que ahir va perdre les dues semifinals que disputava, en l'individual masculí i en el dobles mixt, i hui ha vist com se li escapava la primera oportunitat de medalla.

A més, ha decidit no participar en l'altre partit pel bronze, amb la seua compatriota Nina Stojanovic, per la qual cosa la parella australiana formada per Ashleigh Barty, número 1 del rànquing WTA, i John Peers pujaran al podi en la categoria de dobles mixt.

També et pot interessar

stats