Adriana Cerezo, primera medalla espanyola a Tòquio

La vigent campiona d'Europa no ha pogut guanyar la tailandesa Panipak Wongpattanakit en una disputada final (11-10)

dsf
Adriana Cerezo, després d'aconseguir passar a la final / Efe

La taekwondista espanyola Adriana Cerezo Iglesias ha aconseguit la medalla de plata en la categoria de fins a 49 quilos en els Jocs Olímpics de Tòquio. La vigent campiona d'Europa, gran esperança de l'equip espanyol, no ha pogut guanyar la tailandesa Panipak Wongpattanakit en una disputada final (11-10).

Un colp dur de l'asiàtica quan faltaven sis segons ha desequilibrat el marcador. Un final dur i que no eclipsa en absolut el bon paper de la madrilenya que amb només 17 anys ha demostrat una enorme capacitat i personalitat, a pesar de la seua curta edat i que debutava en una cita olímpica.

Cerezo havia avançat a quarts després de derrotar la número dos del món, la sèrbia Tijana Bogdanovic, per 12 a 4. Després va avançar a les semifinals amb una implacable victòria de 33 a 2 enfront de la xinesa Wu Jingyu i ara ha superat 39 a 19 la turca Rukiye Yildirim per un lloc en la final.

L'esportista d'Alcalá d'Henares s'ha convertit en la primera medalla de la delegació espanyola, que somia millorar els 17 pòdiums de Rio de Janeiro 2016 i, en el millor dels casos, aproximar-se a la xifra màgica dels 22 metalls de Barcelona 92.

També et pot interessar

stats