Carreño perd contra Khatxànov i lluitarà pel bronze contra Djokovic

El de Gijón arribava a la seua primera participació olímpica després de guanyar el seu primer ATP 500, a Hamburg

Carreño felicita Khachanov pel triomf en semifinals
Carreño felicita Khatxànov pel triomf en semifinals / Reuters

L'asturià Pablo Carreño no jugarà la final del torneig de tenis dels Jocs Olímpics. Després de superar el número 2 del món, el rus Daniïl Medvédev, no ha pogut repetir triomf contra el seu compatriota Karén Khatxànov (6-3 i 6-3), i encara no té assegurada una medalla.

Un metall que ara només podrà ser de bronze, i l'haurà d'aconseguir contra el número ú del món, Novak Djokovic. S'acaba el somni del Golden Slam per al tenista serbi, que arribava a Tòquio després de guanyar l'Obert d'Austràlia, Roland Garros i Wimbledon.

Khatxànov, amb el seu potent servei, ha dominat el partit contra Carreño. Un break amb empat a dos ha posat el primer set costera amunt per a Carreño, que ha tingut opcions d'empatar el partit en la segona mànega, però un nou trencament de servei ha decantat el partit del costat del rus.

En la final, el rus lluitarà per l'or olímpic contra l'alemany Alexander Zverev, qui tampoc ha guanyat un Grand Slam. En els quatre enfrontaments entre ells, cadascun ha aconseguit dues victòries, encara que les de Khatxànov han sigut en els enfrontaments més recents.

També et pot interessar

stats