Vint anys de la primera cita europea del Vila-real

Els groguets, aleshores entrenats per Víctor Muñoz, es van imposar al Hafnarfjörður d'Islàndia amb gols de Víctor i Galván

Vint anys de la primera cita europea del Vila-real

El Vila-real va disputar el 6 de juliol del 2002, a l'aleshores anomenat Estadi El Madrigal, el seu primer partit de competició europea contra el Hafnarfjörður islandés en la Copa Intertoto. Des d'aleshores, el camp groguet ha acollit vetlades continentals per al record.

El submarí, dirigit per Víctor Muñoz, va saltar a la gespa amb l'onze següent: López Vallejo, Galván, Quique Álvarez, Unai, Arruabarrena, Jorge López, Galca, Calleja, Palerm, Guayre i Víctor Fernández.

Els groguets van ser superiors al rival, al qual van superar per 2-0, amb gols de Víctor i Galván, per a encarrilar l'eliminatòria abans de viatjar la llunyana Islàndia, situada a més de 3.000 quilòmetres de les terres valencianes.

El Vila-real hi va empatar a dos contra un equip islandés que va avançar fins a dues ocasions en el marcador. Els gols de Jorge López i Galca en terres islandeses van certificar passar a la ronda següent de la Copa Intertoto 2002.

També et pot interessar

stats