El Vila-real renova la imatge amb tres equipacions per a la pròxima temporada

El davanter Gerard Moreno, la jugadora del Femení A Aixa Salvador i el futbolista de l'equip EDI Juan Ramón.

Gerard Moreno, Aixa Salvador i Juan Ramón Lara han presentat la nova equipació.
Gerard Moreno, Aixa Salvador i Juan Ramón Lara han presentat la nova equipació.

El Vila-real CF ha presentat les tres noves equipacions que el club lluirà en les tres competicions que disputarà la temporada 2018-2019: la Lliga, la UEFA Europa League i la Copa del Rei, que mantenen les senyes d'identitat del club groguet. 

La roba oficial, presentada en una sessió fotogràfica al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, l'ha dissenyada Joma, patrocinador tècnic de l'equip, i utilitza el color groc com a element principal. L'equipació està confeccionada amb la tècnica embossed o del gofrat, que crea una trama inspirada en les línies de disseny de l'Estadi de la Ceràmica. El coll, redó i de color blau a la part darrera, és la part més innovadora de la samarreta de la primera equipació, mentre que el morat i el negre són els colors de la segona i la tercera equipació, respectivament.

La roba oficial, a la venda a partir del 18 de juny, incorpora noves peces per a millorar la comoditat i durabilitat, com unes costures planes per a evitar rascades al coll, un nou escut estampat en cautxú flexible i costures antiesgarro al coll que n'augmenten la resistència.

També et pot interessar

stats