Vila-real - Reial Madrid, en els quarts de final de la Copa de la Reina

L'eliminatòria es jugarà a partit únic el dijous 9 de març a les 21:00 h al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza

Shiela Guijarro, en una acció del partit de Lliga contra el Reial Madrid
Shiela Guijarro, en una acció del partit de Lliga contra el Reial Madrid / La Liga

El Vila-real s'enfrontarà en els quarts de final de la Copa de la Reina al gran favorit per a guanyar el títol, el Reial Madrid, després de l'eliminació del campió vigent i líder de la lliga, el Barça, per alineació indeguda. L'eliminatòria es disputarà a partit únic el dijous 9 de març a les 21:00 h al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

L'equip de Sara Monforte també ha arribat a aquesta ronda arran de l'eliminació del Sevilla per alineació indeguda, ja que les andaluses, que van véncer 0-1 les groguetes en els huitens de final, van fer jugar una futbolista sancionada.

La resta d'eliminatòries són les següents: Alhama-Tenerife, Granada - Atlètic de Madrid i Osasuna - Athletic Club. El Vila-real serà l'únic representant valencià en els quarts de final de la Copa de la Reina després de l'eliminació del Llevant en els huitens a les mans de l'Alhama.

També et pot interessar

stats