Oficial: El Vila-real fitxa a Serge Aurier

El lateral dret ivorià, que estava sense equip, passarà aquest dilluns la revisió mèdica i firmarà pel club groguet

El Vila-real firxa a Serge Aurier
El Vila-real firxa a Serge Aurier

El Vila-real ha fitxat el lateral dret ivorià Serge Aurier, un futbolista que estava sense equip després de desvincular-se del Tottenham anglés. Segons ha pogut saber À Punt, el futbolista passarà la revisió mèdica aquest dilluns i després firmarà pel club groguet.

Aurier va estar a la graderia de l'estadi de la Ceràmica aquest diumenge on va poder veure el seu nou equip en la victòria del Vila-real sobre el Betis per 2 a 0.

L'entrenador, Unai Emery, coneix bé el jugador, ja que el va tindre a les seues ordes en l'etapa amb el Paris Saint Germain francés. El lateral havia estat vinculat en els últims dies al Reial Madrid, però finalment, el lateral signa pel submarí on també tindrà la possibilitat de disputar Champions League.

El jugador és conegut per la seua potència física i anticipació, amb bona eixida de baló i contundent al xoc. L'ivorià s'incorpora amb facilitat a l'atac on pot presumir de criteri a l'hora de buscar un centre.

Problemes d'indisciplina

Serge Aurier és un lateral molt complet esportivament, no obstant això, l'ivorià ha donat algun maldecap en els equips on ha estat. Molt sonat va ser el seu incident amb l'entrenador del PSG, Laurent Blanc, a qui va dir "marieta" en un vídeo, el mateix en què també va aprofitar per a insultar el seu company Ángel Di Maria a qui el considerava com un guinyol.

Per aquest incident, el club va apartar el jugador durant diversos partits. Aurier es va disculpar amb tots a qui havia faltat al respecte, i poc després va tornar a la disciplina d'entrenaments.

També et pot interessar

stats