El Vila-real B comença l'any amb derrota

El filial groguet ha desaprofitat una gran ocasió per a recuperar el lideratge del grup segon de Primera RFEF en perdre a Algesires 2-1

Alonso, en una acció del partit
Alonso, en una acció del partit / Twitter:@CanteraGrogueta

El Vila-real B ha desaprofitat una gran ocasió per a recuperar el lideratge del grup segon de Primera RFEF. L'equip entrenat per Miguel Álvarez ha perdut 2-1 contra l'Algesires i no ha tret rèdit de l'entropessada del líder, l'Albacete, a Tarragona.

Tots els gols han arribat en la primera part. Els andalusos s'han avançat molt prompte en el marcador, gràcies a un gol de Gómez en el minut 7. Però el filial groguet ha reaccionat immediatament i ha aconseguit empatar el duel mitjançant Diego Collado. Álvaro Romero, abans del descans, ha tornat a posar per davant l'Algesires.

En la represa, el Vila-real B ha intentat almenys l'empat, però el resultat ja no s'ha mogut i els de Miguel Álvarez han patit la segona derrota seguida lluny del Mini Estadi.

Suspés l'Alcoià-Castelló per la covid

Els altres dos representants valencians en Primera RFEF no han jugat aquesta jornada. Precisament, hi havia un derbi entre l'Alcoià i el Castelló, però el partit s'ha suspés pels nous positius en covid-19 en l'equip entrenat per Vicente Parras.