El Vila-real tanca la temporada amb un empat a la Ceràmica (2-2)

 La igualada, aconseguida en el temps afegit, ha impedit que l’Atlètic de Madrid acabe la Lliga segon

Jorge Pascual celebra el gol
Jorge Pascual celebra el gol / Doménech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
03 de juny 2023 - 22:12 Actualitzat: 04 de juny 2023 - 21:58

El Vila-real ha acomiadat la temporada amb un empat a la Ceràmica contra l'Atlètic de Madrid (2-2), gràcies a un gol del jove del planter Jorge Pascual en el temps afegit. Aquest resultat ha evitat que l'equip de Simeone acabe la Lliga en segona posició, un lloc que ha sigut per al seu rival de ciutat, el Reial Madrid.

L'equip groguet ha començat guanyant gràcies a un gol de Jackson en el minut 9 en resoldre un mà a mà amb Grbic. El senegalés ha sigut una de les grans notícies per a Setién en este últim tram de temporada, on ha aconseguit nou gols en huit partits. Però l’alegria ha durat poc. En el minut 17, Griezmann ha habilitat Correa per a empatar el partit. Fins a aquest moment, un tir a porta per a cada equip ha significat els dos gols. 

En els minuts següents, Femenia, Mandi, Parejo i Yeremy han provat sort, en traure avatatge de la possessió que gaudia el Vila-real. En el minut 37, Saúl Ñíguez ha pogut marcar per als madrilenys, però el baló ha sigut repel·lit per Jorguensen en el que ha sigut el segon partit d’enguany en Lliga per al danés.

Seguidament, el Vila-real ha demanat penal per una caiguda de Capoue dins de l’àrea, però l’àrbitre l’ha amonestat en entendre que s’havia tirat. Posteriorment, l’ocasió més clara de la primera part ha sigut per al francés, que ha rebentat el baló contra el pal just abans del descans. 

Quedava tot obert per a la segona part. En tornar de vestidor, el gol de l’Athlètic al Bernabéu deixava els madrilenys a un gol d’abastir la segona plaça. I l’ha aconseguit mitjançant de nou el tàndem Griezmann-Correa en una jugada de contracolp. Després de sortejar Jorgensen, l’argentí ha marcat a porta buida. I hauria pogut ser pitjor, perquè Reguilón ha pogut ampliar l'avantatge, però ha errat quan ho tenia tot a favor. 

Una acció de cara a porteria de Lo Celso provocava l’expulsió directa de Witsel en el minut 70. En el tir d’aquesta falta, l’argentí ha forçat Grbic a tirar-se a terra per a traure el baló. El serbi s’ha convertit en l’heroi dels madrilenys en el tram final. Ha desbaratat dues ocasions de Baena en dos intents des de fora de l’àrea en un autèntic monòleg dels groguets, espentats per la superioritat numèrica. Fins que en una acció amb Pau Torres ha tingut una mala caiguda i el porter ha hagut de ser substituït per Gomis.

Quan tot pareixia que l’Atlètic de Madrid s’emportaria els tres punts, Jorge Pascual, que acabava d’entrar, ha fet la igualada en una jugada ràpida d’atac. Gol merescut pel que s’ha vist en la segona part que ha furtat la segona plaça als de Simeone. 

També et pot interessar

stats