Zero a zero i pilota encalada

El Llevant no ha passat de l'empat a Valladolid i continuarà una setmana més fora de la zona de play-off

Fabrício, en una acció del partit
Fabrício, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
29 de març 2024 - 15:23 Actualitzat: 30 de març 2024 - 15:57

El Llevant s'ha oblidat de guanyar fora de casa. L'equip granota ha empatat 0-0 contra el Valladolid i encadena quasi mig any sense conéixer la victòria lluny del Ciutat de València. Aquest resultat deixa una setmana més els de Felipe Miñambres fora de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió.

Els llevantinistes li han cedit la pilota al Valladolid i han optat per tractar de sorprendre a la contra. L'equip local ha tingut les primeres ocasions del partit i el travesser ha salvat els granotes després d'un gran llançament de Monchu des de la frontal de l'àrea. Poc després, Dela ha tornat a evitar el gol en traure la pilota quan ja s'enfilava cap a la porteria. Però els de Miñambres també han creat perill amb transicions ràpides aprofitant els espais a l'esquena de la defensa. Fabrício i Pablo Martínez han tingut les millors opcions per a inaugurar el marcador, però els seus llançaments no han anat entre els tres pals. 

En la represa, el Llevant ha fet un pas avant en els minuts inicials, però a poc a poc el Valladolid ha tornat a portar el pes del duel. Andrés Fernández ha tornat a salvar els seus amb parades de mèrit i al final ha fet la sensació que l'equip granota donava per bo el punt a casa d'un dels grans candidats a l'ascens a Primera.

El Llevant es referma com a rei de l'empat, amb 15 igualades en 33 partits. Els granotes encadenen cinc jornades sense perdre, però hauran de començar a guanyar si no volen que se'ls escape el tren de l'ascens. Els sis punts en els dos partits que venen al Ciutat de València contra el Saragossa i l'Amorebieta semblen una obligació per a seguir lluitant per pujar de categoria.

També et pot interessar

stats