El València recorre als jutjats contra la denegació d'ampliar l'ATE del nou Mestalla

El club ja va presentar un recurs de reposició que no va ser acceptat per la Conselleria d'Economia

Recurs ATE Mestalla

El València CF ha presentat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) contra la decisió de la Generalitat de denegar la reorganització de l'actuació territorial estratègica que se li va concedir per a construir el nou Mestalla.

Segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, la sala contenciosa administrativa li ha reclamat l'expedient del cas i ha emplaçat els interessats a personar-se en el cas.

El club va sol·licitar el mes d'abril passat una reorganització de l'ATE i una ampliació de cinc anys que la portaria de l'any 2025 al 2030, una petició denegada per la Conselleria d'Economia al setembre.

Davant aquesta negació, el València va presentar un recurs de reposició que tampoc va ser acceptat pel departament que dirigeix Rafael Climent al novembre i ara ha presentat un recurs contenciós administratiu en els jutjats.

Uns dies després de la negativa, el Consell va anunciar un acord per a iniciar el procés de caducitat anticipada de la resolució, encara que va donar al València 90 dies hàbils des que va rebre la comunicació, en la primera quinzena de desembre, per a presentar un projecte per a acabar l'estadi a canvi d'estudiar mantindre els beneficis urbanístics de l'ATE.

També et pot interessar

stats