El València es compromet per escrit a acabar el Nou Mestalla

Supedita la seua decisió al fet de rebre els diners del contracte de la Lliga amb el fons d'inversió CVC

Imatge del Nou Mestalla en obres
Imatge del Nou Mestalla en obres

El València CF ha donat un nou pas per a finalitzar la construcció del Nou Mestalla i reprendre les obres que entren dins del projecte de l'ATE.

Així, el club ha emés un comunicat a les autoritats en què es compromet a continuar el projecte, sempre que es consolide el contracte entre la Lliga i el fons d'inversió CVC, que garantitzaria l'entrada d'una gran quantitat de milions a la caixa del València CF.

Des de les administracions, el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, ha explicat a les càmeres d'À Punt Mèdia que s'ha de ser caut i esperar a l'arribada d'aquest aval que els podria fer reprendre les obres. No obstant això, ha assegurat que "si cal demanar algun informe més, es farà".

Per la seua banda, el regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de València, Borja Sanjun, ha dit que el fet que el València haja presentat aquest informe, és fruit de la pressió que les administracions han fet sobre el club i que cal esperar qué es certifique, d'una vegada, aquest aval amb què compta el club.

També et pot interessar

stats