Ayoze frena les aspiracions europees

El Betis ha derrotat 1-2 el València al Mestalla i li furta la sèptima posició

Ayoze celebra un dels gols
Ayoze celebra un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 d'abril 2024 - 14:26 Actualitzat: 20 d'abril 2024 - 22:28

El Betis ha aigualit la festa al Mestalla. L'equip andalús ha derrotat 1-2 el València i li ha llevat la sèptima posició, que dona accés a jugar la Conference League la temporada que ve. Ara els blanc-i-negres es queden a un punt dels de Pellegrini, amb els quals, a més, tenen el goal-average perdut.

L'afició ha tornat a estar al costat de l'equip i el Mestalla ha presentat un ambient de gala, amb la tercera millor entrada de la temporada. El València ha començat millor el partit, contra un Betis imprecís, i ha tingut les primeres ocasions de gol. Però Isco s'ha entonat i el Betis ha començat a carburar. Una assistència seua l'ha aprofitada Ayoze per a inaugurar el marcador en el minut 19. I l'exvalencianista ha pogut ajusticiar el seu exequip abans del descans amb el 0-2, però l'intent de superar Mamardashvili per dalt no ha fructificat.

En la represa, el domini ha continuat sent dels andalusos, que fins i tot han pogut ampliar la renda. Mamardashvili, el pal, i una falta de Bakambu sobre el porter valencianista ho han evitat. I quan pitjor estaven els de Baraja, ha arribat el gol de l'empat. L'àrbitre ha xiulat penal per una acció de Miranda sobre Hugo Duro i Pepelu no ha perdonat. La diana ha esperonat el València, que ha jugat els millors minuts del duel i, fins i tot, ha vorejat el segon. Però quan ja es veia el triomf a prop, Ayoze, amb un poc de fortuna, ha tornat a avançar els andalusos i ha silenciat el Mestalla. El seu llançament ha pegat en el taló de Jesús Vázquez i Mamardashvili no ha pogut fer res per a evitar el gol.

L'equip blanc-i-negre no s'ha rendit i ha buscat l'empat fins al final, però el marcador ja no s'ha mogut. La tercera derrota en Lliga al Mestalla fa caure els de Baraja fins al huité lloc, a un punt del seté, el Betis, quan queden sis jornades perquè concloga la Lliga. 

També et pot interessar

stats