Unai Emery: "Hem d'afrontar el partit amb naturalitat"

El tècnic del Vila-real ha parlat abans del decisiu partit de quarts de final contra el Bayern de Munic

El tècnic del Vila-real, Unai Emery
El tècnic del Vila-real, Unai Emery

El Vila-real juga aquest dimarts la tornada de quarts de final de la Champions League contra el Bayern de Munic. Es tracta del partit més important de la temporada en què es juguen tornar a fer història i entrar en semifinals de la màxima competició continental per segona vegada en la vida d'aquest club.

L'equip groguet viatja a Alemanya amb un lleuger avantatge d'1 a 0 de l'anada a la Ceràmica, i buscarà fer-se fort amb els aproximadament 1.500 aficionats groguets que estaran a l'Allianz Arena.

A pesar de l'entitat del partit, el tècnic del submarí, Unai Emery, ha volgut destacar que s'ha d'afrontar el partit amb "naturalitat" i que han de competir amb les mateixes capacitats d'un equip al qual considera favorit.

Emery espera un partit molt diferent del de la Juventus, però també del de l'anada; i creu que serà insuficient fer el mateix que en el partit de la Ceràmica per a passar a semifinals. "Ells estan acostumats a fer molts gols. És lògic pensar que ells siguen optimistes, en casa se senten forts", ha matisat.

Passe el que passe, el tècnic basc ha dit que l'afició es pot sentir orgullosa de l'equip que té i que estiga lluitant contra equips de l'entitat del Bayern o altres als quals ja s'ha enfrontat.

També et pot interessar

stats