Sense reacció (1-0)

El Vila-real veu cada vegada més lluny els llocs europeus després de sumar només cinc punts dels últims 24 en joc

Foyth es lamenta després del gol del Sevilla
Foyth es lamenta després del gol del Sevilla / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
03 de desembre 2021 - 17:22 Actualitzat: 04 de desembre 2021 - 16:08

El Vila-real no acaba d’arrancar en la Lliga, amb només cinc punts dels últims 24 en joc. L'equip groguet, que encara no sap què és guanyar lluny de La Ceràmica en aquesta Lliga, ha perdut a Sevilla (1-0) i acabarà una jornada més fora dels llocs que donen accés a les competicions europees. La falta d'encert cara a porteria ha tornat a penalitzar l'equip d'Emery, que se'n torna a anar de buit una altra vegada tot i meréixer molt més.

El Vila-real ha completat un bon començament de partit, en què ha dominat i ha disposat de fins a quatre córners en només quinze minuts. Però el Sevilla, pràcticament en la primera arribada a la porteria de Rulli ha inaugurat el marcador mitjançant Ocampos. El gol ha fet mal als groguets, impotents i superats pels de Lopetegui, que fins i tot han pogut ampliar l'avantatge. Yeremy Pino, el més actiu dels d'Emery, ha demanat targeta roja per una colzada de Diego Carlos, però l'àrbitre ni tan sols li ha tret la groga.

Emery no ha volgut esperar més i ha donat entrada a Gerard Moreno per Moi Gómez en la represa. L'entrada del davanter català ha donat aire al seu equip, que en el minut 46 ha efectuat el primer llançament a porteria en tot el duel. L'equip ha millorat molt en la segona part i ha tancat els andalusos en la seua pròpia àrea. Però novament el poc encert en la definició ha privat els groguets de sumar. Fins i tot Gerard ha errat una ocasió clamorosa a porta buida.

Caldrà espavilar en la Lliga, on el Vila-real només suma 16 punts en 15 partits i veu cada vegada més lluny els llocs que donen accés a jugar competició europea la temporada que ve. Però ara cal canviar el xip, ja que el pròxim compromís és l'Atalanta a la Champions League. Un empat donaria els groguets el pas a huitens de final. 

També et pot interessar

stats