L'RFEF convoca una assemblea extraordinària i anuncia “diligències internes” pel bes de Rubiales a Jenni Hermoso

Sumar ha denunciat el president de la Federació davant del Consell Superior d’Esports per “infracció greu”

Imatge d'arxiu del president de la RFEF, Luis Rubiales
Imatge d'arxiu del president de la RFEF, Luis Rubiales / Reuters
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
22 d'agost 2023 - 22:52 Actualitzat: 27 d'agost 2023 - 12:47

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha informat en un comunicat que convoca, amb caràcter d'urgència, una assemblea general extraordinària per al divendres 25 d’agost a les 12:00 hores, a la seu de la Ciutat del Futbol de Las Rozas pel bes del president Luis Rubiales a la jugadora de la selecció espanyola Jenni Hermoso durant la celebració del Mundial a Sydney.

Així mateix, l'RFEF ha anunciat que s’han obert diligències internes referents a “assumptes d’integritat”, així com la resta de protocols que es puguen aplicar. 

L'assemblea es convoca després de la petició de les federacions territorials del futbol espanyol, que s'han reunit d'urgència aquest dimarts, i han traslladat tot el suport a Rubiales.

D’altra banda, la líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha informat a través de les xarxes que la formació ha denunciat a Rubiales davant del Consell Superior d’Esports per infracció greu. “Les federacions esportives estan sotmeses a la llei de l'esport i el CSD ha d'actuar perquè el masclisme no quede impune”, ha sentenciat.

També et pot interessar

stats