FUTBOL

El Reial Madrid colpeja primer el Liverpool (3-1)

L'equip de Zinedine Zidane s'imposa amb facilitat al Liverpool en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions

Vinicius, autor de dos dels tres gols del Reial Madrid contra el Liverpool.
Vinicius, autor de dos dels tres gols del Reial Madrid contra el Liverpool / Efe

El Reial Madrid ha aconseguit traure bona renda del primer assalt dels quarts de final de la Champions League, que ha disputat contra el Liverpool a Valdebebas. El conjunt red no s'ha mostrat tan incisiu com s'esperava i haurà de remuntar el 3-1 a Alfield d'ací a huit dies.

L'equip blanc ha controlat el tempo del partit en la primera part en vista de la mansuetud del Liverpool i ha estat, fins i tot, a punt d'augmentar la diferència en el marcador. Primer Vinicius, culminant una gran passada de Kroos, i després Asensio, que ha aprofitat una errada defensiva, han castigat el Liverpool. Els jugadors de Jürgen Klopp a penes han creat perill en els últims metres.

L'equip visitant ha eixit amb més intensitat en la represa i això s'ha reflectit en el minut 51, quan Mohamed Salah ha convertit el 2-1, després d'arreplegar un baló desviat per Modric a llançament de Diogo Jota. A partir d'aquest moment el partit s'ha convertit en un duel d'anada i tornada, amb oportunitats per als dos equips, però el que finalment ha posat terra pel mig ha sigut el Reial Madrid a través, de nou, de Vinicius Jr, que rematava des de dins de l'àrea amb un tir ras una jugada iniciada en una treta de banda.

El Liverpool ha intetat retallar distàncies llançant-se a l'atac, però aquest ímpetu li ha pogut costar car en més d'una contra protagonitzada pel Reial Madrid, que ja no ha tornat a encertar de cara a porta. Al remat, 3-1 i avantatge per al Reial Madrid, que amb aquesta victòria arribarà al clàssic de Lliga contra el Barça amb una injecció d'optimisme.