Adeu al somni de la Champions (2-1)

El Vila-real no ha pogut aprofitar la derrota de la Reial Societat i jugarà l'Europa League la temporada que ve

Pau es lamenta després d'un dels gols
Pau es lamenta després d'un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 de maig 2023 - 14:19 Actualitzat: 26 de juliol 2023 - 10:58

Les aspiracions de jugar la Champions League han acabat a falta d'una jornada perquè concloga la Lliga. La Reial Societat ha perdut 2-1 contra l'Atlètic de Madrid, però el Vila-real no ha complit la seua part en perdre 2-1 contra el Rayo Vallecano. Els groguets acabaran la Lliga cinquens i, per tant, jugaran l'Europa League la temporada que ve.

El fort aiguat caigut a Vallecas ha condicionat el joc del Rayo i el Vila-real durant els primers 45 minuts. La pluja ha sigut més protagonista que el futbol i cap dels dos equips ha aconseguit crear ocasions de perill clar. L'equip de Quique Setién ha tingut més possessió que el d'Andoni Iraola, però no ha llançat a porta durant la primera part. L'arribada més clara dels groguets ha tingut lloc al minut 35 després d'una bona jugada en què Alfonso Pedraza, després de rebre un baló de Parejo, ha acabat rematant directament fora. En el 43, en una pugna en carrera entre Jackson i Mumin, el groguet ha demanat penal després de caure dins de l'àrea, però Iglesias Villanueva ha dit que no hi havia res. Per part dels locals, Isi i Mumin han sigut els homes que més han pogut inquietar Reina.

La represa ha començat de manera elèctrica amb un xut de Terrats des de fora de l'àrea que Dimitrievski ha tret amb una mà providencial i dues ocasions clares del Rayo de Raúl de Tomás, que ha salvat Reina, i d'Isi Palazón, que ha eixit fregant l'escaire. Eren els avisos dels gols que han arribat després. Al 56, RDT, amb una gran cabotada després d'una centrada per l'esquerra de Chavarría, ha batut Reina a contra peu i 7 minuts després, Isi ha fet el segon després d'una gran assistència de Santi Comesaña que s'ha desfet de Pau i Parejo.

El gol del Vila-real ha arribat 7 minuts abans del final. Un baló en profunditat de Capoue per a Pedraza, el cordovés ha centrat i Lo Celso ha cabotejat de manera magistral per a fer el que al remat ha sigut el definitiu 2 a 1 que deixa els groguets en la cinquena plaça, amb 63 punts, sense opcions de tornar a la màxima competició continental.

També et pot interessar

stats