Pilar Bernabé insta el València CF a presentar un projecte per al pavelló de Benicalap abans de l’1 de juliol

Imatge de les obres del Nou Mestalla
Imatge de les obres del Nou Mestalla

A tan sols cinc dies perquè finalitze l'ATE del nou Mestalla, l'Ajuntament de València continua fent moviments per tal d'intentar que el València CF moga alguna peça per a la represa de les obres o perquè, almenys, presenten un projecte per al pavelló de Benicalap que es va comprometre a construir.

Així, la regidora d'Esports i tinent d'alcalde de València, Pilar Bernabé, ha explicat que aquest dilluns ha mantingut una reunió amb els responsables tècnics del despatx d'arquitectes que ha contractat el València CF i un representant del club, però sense que estiguera el president, Anil Murthy. En aquesta, Bernabé assegura que els ha instat perquè el projecte base i d'execució per a la construcció del pavelló, estiga presentat, com a màxim el dia 1 de juliol, ja que "és el mínim per a poder posar-lo en marxa".

Bernabé ha deixat clar que els criteris tècnics que ha de tindre el pavelló poliesportiu perquè es puga construir són que tinga una piscina, pavelló, sales multidisciplinars que puguen utilitzar els veïns i veïnes del barri de Campanar i Benicalap i sobretot, que siga un lloc on es puguen acollir campionats federats.

Amb aquest pas, Bernabé confia que es puga iniciar, d'una vegada, la represa d'una obra que fa onze anys que està aturada i siga el principi de la fi.

Ribó: "La manifestació ha de ser un toc d'atenció al València CF"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que la manifestació d'aquest dissabte de tot el valencianisme contra la gestió de Meriton, ha de ser un toc d'atenció als dirigents del club perquè canvien alguna cosa i perquè s'adonen que la massa social no està contenta "ni hi ha molta satisfacció" amb ells.

També et pot interessar

stats