Partit de comiats al València CF

Jugadors com Iaremtxuk, Mamardashvili o Amallah podrien jugar l'últim partit amb la samarreta valencianista

El jugador del València, Iaremtxuk
El jugador del València, Iaremtxuk

Diversos jugadors faran les maletes rumb a l'Eurocopa amb un futur incert i altres ja saben que no tornaran a posar-se la camiseta del València.

És el cas Iaremtxuk. Les lesions, la falta de gol i una fitxa de 2 milions d'euros nets són els 3 grans motius pels quals Meriton no es planteja ampliar la cessió o fitxar la tanqueta ucraïnesa. Tornarà al Bruges.

L'altre cedit que no seguirà en el València serà Selim Amallah, la gran decepció dels reforços d'enguany. Mai va connectar amb el Mestalla ni amb Baraja. Només ha sigut titular en sis partits i no ha marcat cap gol. El València tenia una opció de compra d'uns 7 milions que no executarà. Tornarà al Valladolid.

A ells podria afegir-se Cristian Rivero. Tot i debutar com a capità al Mestalla i el desig de Cristian per continuar, el porter de Gandia acaba contracte el 30 de juny i el club encara no li ha oferit la renovació. L'arribada de Dimistrievski fa pensar que Cristian no seguirà.

Més incert està el cas de Peter Federico. L'extrem arribà a l'hivern cedit pel Reial Madrid i s'ha guanyat la confiança del Pipo, tot i no haver marcat cap gol ni fer cap assistència. El València té una opció de compra de 2 milions d'euros que no té clar si fer efectiva.

A estos 4 noms propis, podria sumar-se'n algun més. Mamardashvili, Mosquera o Javi Guerra estan en l'aparador del mercat de fitxatges. Encara que amb Meriton, ja saben, no hi ha cap jugador intransferible.

També et pot interessar

stats